Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 30 d'abril

Edifici dels Serveis Socials municipals.Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

 

Carrer Anselm Clavé, 11.

Tel.: 93.864.30.12

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 14h, i hores convingudes.

 

Els Serveis Socials treballen per afavorir l'autonomia de les persones, millorar les seves condicions de vida, eliminar situacions d'injustícia i afavorir la inclusió social.

 

Tot plegat, fomentant la dignitat en la vida de totes les persones de la vila i atenent les situacions d'urgència o necessitat que es puguin presentar. Un equip de professionals s'encarrega d'atendre les persones que hi acudeixen per proporcionar-los tots aquells serveis a què hi tinguin dret. En determinades accions, compten amb la col·laboració de diverses entitats de la vila.


 

Coneix tots els aspectes en els que et poden ajudar:

Notícies de Serveis Socials

RSS 2.0

 • Josep M. Manyosa, Teresa Padrós i Jaume Oliveras, en la signatura del conveni entre CASSA i l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

  CASSA crea un fons de 6.000€ per atendre rebuts d’abonats amb dificultats per pagar-los

  9 de març de 2017

  L’empresa de subministrament d’aigua i l’Ajuntament signen el conveni que regula com garantir aquest servei bàsic
   
  CASSA, una de les empreses concessionàries del servei de subministrament d’aigua a Palau-solità i Plegamans, posa a disposició de l’Ajuntament fins a 6.000,12€ anuals per al pagament de rebuts de les persones del municipi que tinguin dificultats per satisfer-los.

 • Presentació del Curs del Centre Spott sobre com abordar les situacions de risc en joves per consum de drogues.

  Eines per a professionals municipals que atenen joves en risc per consum de drogues

  28 de febrer de 2017

  El Centre Spott de la Diputació de Barcelona imparteix un curs a una vintena de professionals de diverses àrees
   
  Una vintena de professionals que treballen a Palau-solità i Plegamans han iniciat aquest matí un curs que els proporciona eines per millorar l’abordatge de situacions de risc en adolescents i joves per consum de drogues.

 • Inauguració de l'exposició 'Es porta a dins', de Voluntaris.cat.

  La Federació Catalana del Voluntariat i l’Ajuntament inauguren la mostra ‘Es porta a dins’

  2 de desembre de 2016

  L’exposició serveix per celebrar el 1r aniversari del Punt VAC, el servi local que posa en comú entitats i persones voluntàries
   
  Can Cortès va acollir ahir al vespre la inauguració de ‘Es porta a dins’, una exposició de la Federació Catalana del Voluntariat Social per fer conèixer les raons per fer-se voluntari o voluntària. Es pot visitar fins al 16 de desembre.

 • Horts Municipals.

  El programa ‘Cultivem el Clima i la Comunitat’ de l’ONG Humana Fundación Pueblo para Pueblo rebrà els horts municipals reservats a Serveis Socials

  10 de novembre de 2016

  El programa d’agricultura urbana i ecològica Cultivem el Clima i la Comunitat (3C) de l’ONG Humana Fundación Pueblo para Pueblo rebrà parcel·les dels horts municipals de Can Boada Vell reservades a Serveis Socials, segons el conveni signat el passat mes de juliol amb l’Ajuntament. Les persones interessades s’han d’adreçar a Serveis Socials, al carrer Anselm Clavé, 11, de dilluns a divendres, de 9 a 14h. Després se’ls convocarà a una reunió informativa. La selecció dels participants...

 • Xerrada sobre la Borsa de Lloguer Assequible de l'Ofcina d'Habitatge del Vallès Occidental.

  L’Oficina d’Habitatge explica als propietaris els avantatges de la Borsa de Lloguer Assequible

  14 d'octubre de 2016

  Seguretat, garanties, intermediació, gestions... Aquests són alguns dels avantatges i serveis que l’Oficina d’Habitatge presta als propietaris i propietàries que ofereixin pisos o cases a la Borsa de Lloguer Assequible. Per exemple, l’Oficina d’Habitatge cobreix fins a sis mesos d’impagaments dels inquilins, fa d’intermediària entre les dues parts, proporciona assegurances multirisc i assessorament jurídic, elabora el contracte i en fa el seguiment, permet cancel·lar-lo en dos mesos...

Registres del 1 al 5 de 66
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 14 ]